PESTO GENOVESE (SOS BAZYLIOWY) BIO 130 g - ALCE NERO

You may also like
Description

SKŁADNIKI
bazylia* (41,4%), olej słonecznikowy*, oliwa z oliwek extra virgin* (10%), orzechy nerkowca*, sól, parmezan* (2,5%) (mleko krowie*, sól, podpuszczka), ser pecorino* (mleko owcze*, sól, podpuszczka), orzechy piniowe*, czosnek* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ekologiczny sos bazyliowy Pesto Genovese. Pesto jest tradycyjnym włoskim dodatkiem do makaronu. Należy je jedynie dodać do gorącego makaronu (najlepiej semolinowego), tworząc w ten sposób kompletny włoski posiłek.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1925 kJ/467 kcal
Tłuszcz - 47 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 6,7 g
Węglowodany - 5,1 g
w tym cukry - 2,7 g
Błonnnik - 1,0 g
Białko - 4,2 g
Sól - 2,7 g

ZALECANE WARUNKI RPZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.

Read moreShow less
Product Details
BP_4524

Data sheet

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Jest
Producent - nazwa i adres
Alce nero s.p.a, via palazzetti 5c, 40068 san lazzaro di savena (bo)
Kraj producenta
Włochy
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (w składnikach)
Reviews
No comments

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No products were found.

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in