PESTO CYTRYNOWE BIO 135 g - TERRE DI LIGURIA

You may also like
Description

SKŁADNIKI
olej słonecznikowy* (60 %), koncentrat z bazylii* (19%), orzechy nerkowca* (11 %), oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia* (6 %), sól, ser Parmezan* (2%) (mleko*, sól, podpuszczka mikrobiologiczna), skórka cytrynowa* (1,5 %), ocet winny*, czosnek*, naturalny aromat cytrynowy*,  orzeszki pinii* (0,4 %), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kwas mlekowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Na 100 g pesto zużyto59 g świezej bazylii. Produkt niepasteryzowany.
Znakomity ekologiczny włoski sos z regionu Ligurii. Zankomity do  makaronu, do bruschetty, caprese (sałatka z pomdora i mozzarelli) lub białego twarogu  itp.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2717 kJ/649 kcal
Tłuszcz - 67 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 7,9 g
Węglowodany - 4,4 g
w tym cukry - 1,6 g
Białko - 3,4 g
Sól - 4,3 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 15 dni.

Read moreShow less
Product Details
BP_20225

Data sheet

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Jest
Producent - nazwa i adres
Terre di liguria, via barcola, 5, 19032 lerici (sp)
Kraj producenta
Włochy
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (w składnikach)
Reviews
No comments

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No products were found.

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in