SKŁADNIKI
olej
słonecznikowy*, sos tamari* 19 % (woda, soja*, sól
morska, alkohol*, Aspergilus oryzae), olej z krokosza barwierskiego*,
syrop
pszenny*, ocet*, sos shoyu wędzony* 4,6 %
(woda, soja*, pszenica*, sól morska,
Aspergilus oryzae, dym), woda, gorczyca*, imbir
w proszku* (*certyfikowany składik
ekologiczny)
OPIS
Sos sojowy
tamari z sosem shoyu wędzonym.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
ml
Wartość energetyczna: 2128 kJ / 516
kcal
Tłuszcz: 50 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,6
g
Węglowodany: 13 g
w tym cukry: 9,2 g
Błonnik: 0
g
Białko: 2,7 g
Sól: 3,3
g
INFORMACJA
ALERGENNA
Może zawierać jaja i mleko (łącznie z
laktozą)
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po
otwarciu przechowywać w temperaturze 7 stopni Celsjusza i spożyć w ciągu 2
miesięcy.