SKŁADNIKI
olej
słonecznikowy*, sos tamari* 22 % (woda, soja*, sól
morska, alkohol*, Aspergilus oryzae), oliwa z
oliwek extra virgin*, syrop pszenny* (bezglutenowy),
ocet jabłkowy*,
gorczyca*, zioła prowansalskie* 0,3 % (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Sos sojowy tamari z octem jabłkowym i
ziołami prowansalskimi.
WARTOŚĆ
ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 2254 kJ
/ 547 kcal
Tłuszcz: 55 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
7,0 g
Węglowodany: 9,3 g
w tym cukry: 6,3 g
Błonnik: 0
g
Białko: 2,6 g
Sól: 3,0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może
zawierać jaja i mleko (łącznie z laktozą)
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temperaturze 7 stopni
Celsjusza i spożyć w ciągu 2 miesięcy.
Data sheet
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Lima n.v., groendreef 101, 9880 aalter
- Kraj producenta
- Belgia
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (deklaracja)
- Bez glutenu (deklaracja)