You may also like
Opis

SKŁADNIKI
woda, soja*, pszenica*, sól morska, alkohol* (A.oryzae) (*składniki ekologiczne)

OPIS
Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest  to wynik fermentacji pszenicy. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania , najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos nie utracil charakterystycznego aromatu. Shoyu doskonale komponuje się z piklami , w potrawach z woka, z ryżem, makaronem, sushi, sashimi i duszonymi warzywami.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 315 kJ / 75 kcal
Tłuszcz - 0,1 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe - 0 g
Węglowodany - 4,9 g
w tym cukry - 1,5 g
Białko - 9,6 g
Sól - 14,0 g
Błonnik- 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt  zawiera soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.

Dowiedz się więcejShow less
Szczegóły produktu
BP_257
Opinie
Brak komentarzy

Menu

Udostępnij

Kod QR

Ustawienia

Kliknij po więcej produktów.
No products were found.

Utwórz darmowe konto aby zapisać w ulubionych.

Zarejestruj

Utwórz darmowe konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zarejestruj