SKŁADNIKI
Soja* 90%,
fasola czerwona* 10% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczny makaron
spaghetti z czerwoną fasolą adzuki, z wysoką zawartością zawartością białka.
Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1382 kJ / 329 kcal
Tłuszcz: 5 g
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone: 1 g
Węglowodany: 17 g
w tym cukry: 9
g
Błonnik: 20g
Białko: 44 g
Sól: 0,01 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć
makaron do wrzącej wody i gotować przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można
spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu