SKŁADNIKI
Fasola czarna*
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczny makaron z
czarnej fasoli z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane
porcje produktu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1342 kJ / 319 kcal
Tłuszcz: 3,5 g
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 39,5 g
w tym cukry: 6
g
Błonnik: 19 g
Białko: 42 g
Sól: 0 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć
makaron do wrzącej wody i gotować przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można
spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.
INFORMACJA ALERGENNA
Może
zawierać soję
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu