SKŁADNIKI
Zielona
soja* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczny makaron z
zielonej soi, z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane
porcje produktu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1336 kJ / 317 kcal
Tłuszcz: 3 g
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 39,4 g
w tym cukry:
6,6g
Błonnik: 18,8 g
Białko: 42,6 g
Sól: 0,00 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć
makaron do wrzącej wody i gotować przez 3-5 minut. Odsącz makaron. Makaron można
spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu