MAKARON (Z SOCZEWICY CZERWONEJ) MUSZLA GNOCCHI SARDI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - FABIJAŃSCY

You may also like
Opis

SKŁADNIKI
mąka z soczewicy czerwonej*, woda źródlana, (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1449 kJ / 342 kcal
Tłuszcz: 1,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 56,3 g
w tym cukry: 2 g
Błonnik: 4,9 g
Białko: 23,8 g
Sól: 0,036 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotuj dużą ilość wody, na całe opakowanie 4-5 litrów. Wody ma być tyle, by makaron podczas gotowania swobodnie pływał. Osól wodę tak jak lubisz, jeśli chcesz dodaj łyżkę oleju roślinnego. Do mocno gotującej się wody powoli wrzucaj makaron, tak by nie zatrzymać procesu gotowania (bulgotania). Po wsypaniu całej porcji, zamieszaj i gotuj do miękkości 9- 11 minut, al dente 7 - 8 minut (nie przekraczaj maksymalnego czasu gotowania). W trakcie gotowania nie mieszaj makaronu. Odcedź, przelej ciepłą wodą i rozkoszuj się smakiem wspaniałego makaronu.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dowiedz się więcejShow less
Szczegóły produktu
BP_9079
Opinie
Brak komentarzy

Menu

Udostępnij

Kod QR

Ustawienia

Kliknij po więcej produktów.
No products were found.

Utwórz darmowe konto aby zapisać w ulubionych.

Zarejestruj

Utwórz darmowe konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zarejestruj