MAKARON (RYŻOWY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - RAPUNZEL

You may also like
Opis

SKŁADNIKI

mąka z ryżu brązowego*

*certyfikowany składnik ekologiczny

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Zagotować 1 L wody, dodać 100 g makaronu, posolić i pomieszać delikatnie. Po 10 minutach można dolać zimnej wody, a następnie odlać ugotowany makaron.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna - 1524kJ / 360 kcal

Tłuszcz - 2,5 g

w tym kwasy tłuszczowe  nasycone- 1 g

Węglowodany - 75 g

w tym cukry - 1 g

Błonnik - 2,5 g

Białko - 8 g

Sól - < 0,008 g

Dowiedz się więcejShow less
Szczegóły produktu
BP_5850
Opinie
Brak komentarzy

Menu

Udostępnij

Kod QR

Ustawienia

Kliknij po więcej produktów.
No products were found.

Utwórz darmowe konto aby zapisać w ulubionych.

Zarejestruj

Utwórz darmowe konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zarejestruj