Fasolka ADZUKI BIO 400 g - BIO PLANET

You may also like
Opis

                                                                                                                                                   
Ekologiczna fasolka adzuki charakteryzuje się słodko - orzechowym smakiem. Polecamy  jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych.

Uprzednio ugotowaną fasolkę adzuki wymieszaj z podsmażoną papryką, cebulką, dodaj koncentrat pomidorowy i przyprawy. Pyszne danie gotowe!
 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

 uprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.


SKŁADNIKI

fasolka adzuki* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g


Wartość energetyczna - 1534 kJ / 363 kcal

Tłuszcz - 0,5 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g

Węglowodany - 63 g

w tym cukry - 0 g

Błonnik - 13 g

Białko - 20 g

Sól - 0 g



ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.




Dowiedz się więcejShow less
Szczegóły produktu
BP_2713
Opinie
Brak komentarzy

Menu

Udostępnij

Kod QR

Ustawienia

Kliknij po więcej produktów.
No products were found.

Utwórz darmowe konto aby zapisać w ulubionych.

Zarejestruj

Utwórz darmowe konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zarejestruj