You may also like
Opis

SKŁADNIKI

ekologiczna fasolka biała Jaś 100 %.

                                                                                                                                                               

OPIS

Ekologiczna fasolka biała Jaś jest szczególnie znana jako główny składnik popularnej na polskich stołach "fasolki po bretońsku". Doskonale nadaje się do zup, potraw jednogarnkowych, past i pasztetów, a także do sałatek. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego.

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

uprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania. 

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna  1395 kJ/333 kcal
Tłuszcz  0,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone  0,2 g
Węglowodany  60 g
w tym cukry  2,1 g
Błonnik  15 g
Białko  23 g
Sól  0,04 g

 

 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.


Dowiedz się więcejShow less
Szczegóły produktu
BP_18919

Opis

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Jest
Wegański
Tak
Producent - nazwa i adres
Bio planet s.a., wilkowa wieś 7, 05-084 leszno
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (w składnikach)
Opinie
Brak komentarzy

Menu

Udostępnij

Kod QR

Ustawienia

Kliknij po więcej produktów.
No products were found.

Utwórz darmowe konto aby zapisać w ulubionych.

Zarejestruj

Utwórz darmowe konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zarejestruj