You may also like
Opis

SKŁADNIKI

agar agar bio 100%* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

 

OPIS

Agar agar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów.

Zastosowanie: do zagęszczania sosów, dżemów. Do przygotowania ciast, kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej.

Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

wartość energetyczna: 775 kJ / 191 kcal

tłuszcz: 0,3 g

w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,3 g

węglowodany: 10 g

w tym cukry: 0,5 g

błonnik: 70 g

białko: 2 g

sól < 3,13 g

Dowiedz się więcejShow less
Szczegóły produktu
BP_7038
Opinie
Brak komentarzy

Menu

Udostępnij

Kod QR

Ustawienia

Kliknij po więcej produktów.
No products were found.

Utwórz darmowe konto aby zapisać w ulubionych.

Zarejestruj

Utwórz darmowe konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zarejestruj