PEKTYNA JABŁKOWA DO DŻEMÓW 30 g - BATOM

You may also like
Opis

SKŁADNIKI
pektyna amidowana 100%

OPIS
pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy. Pektyna to wspaniały środek żelujący do domowych dżemów owocowych, marmolad i galaretek, soków owocowych, a także nadzień stosowanych w słodkich deserach. Może być również stosowana do napojów mlecznych, napojów owocowych oraz ketchupów.


SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Do owoców gotowanych z dodatkiem pektyny  dodajemy cukier gdy owoce są całkowicie miękkie. 30 g pektyny na 2 kg owoców i 1 kg cukru.

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać alergeny: gluten, orzechy, soję, seler i sezam.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłoodnym miejscu.

Dowiedz się więcejShow less
Szczegóły produktu
BP_10450
Opinie
Brak komentarzy

Menu

Udostępnij

Kod QR

Ustawienia

Kliknij po więcej produktów.
No products were found.

Utwórz darmowe konto aby zapisać w ulubionych.

Zarejestruj

Utwórz darmowe konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zarejestruj