You may also like
Description

SKŁADNIKI

agar agar bio 100%* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

 

OPIS

Agar agar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów.

Zastosowanie: do zagęszczania sosów, dżemów. Do przygotowania ciast, kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej.

Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

wartość energetyczna: 775 kJ / 191 kcal

tłuszcz: 0,3 g

w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,3 g

węglowodany: 10 g

w tym cukry: 0,5 g

błonnik: 70 g

białko: 2 g

sól < 3,13 g

Read moreShow less
Product Details
BP_7038

Data sheet

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Jest
Wegański
Tak
Producent - nazwa i adres
Rapunzel naturkost gmbh, rapunzelstrabe 1, d-87764 legau
Kraj producenta
Niemcy
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (w składnikach)
Reviews
No comments

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No products were found.

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in