You may also like
Opis

SKŁADNIKI
jęczmień*(47%), soja*(24%), woda, sól morska (11,3%), Koji (Aspergillus oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Tradycyjna, delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego jęczmienia z dodatkiem soi. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Doceniane za kulinarne walory oraz korzystny wpływ na zdrowie. Długość fermentacji jęczmienia - minimum 6 miesięcy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 658 kJ (158 kcal)
Białko - 12 g
Węglowodany - 15,9 g
w tym cukier: 14,2 g
Tłuszcz - 5,1 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 2,6 g
Błonnik - 5,3 g
Sód - 4,6 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt zawiera gluten, jęczmień i soję.
 

Dowiedz się więcejShow less
Szczegóły produktu
BP_5270
Opinie
Brak komentarzy

Menu

Udostępnij

Kod QR

Ustawienia

Kliknij po więcej produktów.
No products were found.

Utwórz darmowe konto aby zapisać w ulubionych.

Zarejestruj

Utwórz darmowe konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zarejestruj