You may also like
Opis

SKŁADNIKI
jęczmień*(47%), soja*(24%), woda, sól morska (11,3%), Koji (Aspergillus oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Tradycyjna, delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego jęczmienia z dodatkiem soi. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Doceniane za kulinarne walory oraz korzystny wpływ na zdrowie. Długość fermentacji jęczmienia - minimum 6 miesięcy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 658 kJ (158 kcal)
Białko - 12 g
Węglowodany - 15,9 g
w tym cukier: 14,2 g
Tłuszcz - 5,1 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 2,6 g
Błonnik - 5,3 g
Sód - 4,6 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt zawiera gluten, jęczmień i soję.
 

Dowiedz się więcejShow less
Szczegóły produktu
BP_5270

Opis

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Jest
Wegański
Tak
Producent - nazwa i adres
Lima n.v., groendreef 101, 9880 aalter
Kraj producenta
Belgia
Opinie
Brak komentarzy

Menu

Udostępnij

Kod QR

Ustawienia

Kliknij po więcej produktów.
No products were found.

Utwórz darmowe konto aby zapisać w ulubionych.

Zarejestruj

Utwórz darmowe konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zarejestruj