MISO BARLEY (NA BAZIE JĘCZMIENIA) BIO 345 g - LIMA

You may also like
Description

SKŁADNIKI
jęczmień*(47%), soja*(24%), woda, sól morska (11,3%), Koji (Aspergillus oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Tradycyjna, delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego jęczmienia z dodatkiem soi. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Doceniane za kulinarne walory oraz korzystny wpływ na zdrowie. Długość fermentacji jęczmienia - minimum 6 miesięcy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 658 kJ (158 kcal)
Białko - 12 g
Węglowodany - 15,9 g
w tym cukier: 14,2 g
Tłuszcz - 5,1 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 2,6 g
Błonnik - 5,3 g
Sód - 4,6 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt zawiera gluten, jęczmień i soję.
 

Read moreShow less
Product Details
BP_5270
Reviews
No comments

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No products were found.

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in