MISO BARLEY (PASTA Z JĘCZMIENIA I SOI) BIO 300 g - LIMA

You may also like
Opis

SKŁADNIKI
jęczmień* (39 %), soja* (26 %), woda, sól morska, koji (Aspergillus oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Miso to tradycyjna, delikatna pasta japońska, produkowana z jęczmienia z dodatkiem soi. Produkt poddany naturalnej fermentacji przez 12 miesięcy. Odpowiedni dla wegan. Źrodło błonnika pokarmowego. Wysoka zawartość białka. Produkt pasteryzowany. Stosować jako zamiennik soli.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 718 kJ/ 171 kcal
Tłuszcz - 4,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany - 18 g
w tym cukry: 13 g
Błonnik - 4,5 g
Białko - 11 g
Sól - 11,7 g
 
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać sezam

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce przez kilka miesięcy.

Dowiedz się więcejShow less
Szczegóły produktu
BP_20683
Opinie
Brak komentarzy

Menu

Udostępnij

Kod QR

Ustawienia

Kliknij po więcej produktów.
No products were found.

Utwórz darmowe konto aby zapisać w ulubionych.

Zarejestruj

Utwórz darmowe konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zarejestruj