SKŁADNIKI
mąka z
pszenicy durum*, woda (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Wyśmienity makaron z
ekologicznej mąki z pszenicy durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce
Nero.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość
energetyczna - 1474 kJ / 351 kcal
Tłuszcz - 1,5 g
w tym kwasy
tłuszczowe nasycone – 0,4 g
Węglowodany - 72 g
w tym cukry - 11
g
Błonnik - 2,9 g
Białko - 11 g
Sól - 0 g
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
Makaron gotować przez 5 minut. Dodać wybrane
składniki, piec w temperaturze 180 stopni C przez 35 minut.
INFORMACJA ALERGENNA
Może
zawierać: inne zboża zawierające gluten, soję
ZALECANE
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać
w suchym i chłodnym miejscu
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Alce nero s.p.a, via palazzetti 5c, 40068 san lazzaro di savena (bo)
- Kraj producenta
- Włochy