- wysoka zawartość kakao bez goryczy
- delikatna w smaku
Niespotykany smak czekolady z Ekwadoru z prowincji Esmeraldas to wysoka zawartość kakao, bez goryczy.
Dzięki zawartości 98% kakao, czekolada odsłania całą swoją aromatyczną moc, nie pozostawiając miejsca na gorycz. Jest delikatna w smaku.
SKŁADNIKI
Pasta kakaowa * (98%) - Ekwador, cukier trzcinowy *, tłuszcz kakaowy *. Masa kakaowa minimum 98% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2560 kJ / 620 kcal
Tłuszcz: 53,7 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 32,2 g;
Węglowodany: 12,9 g;
w tym cukry: 1 g;
Błonnik: 14,4 g
Białko: 13,9 g;
Sól: 0, g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy, mleko(łącznie z laktozą) oraz zboża zawierające gluten.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu (18-20 st. C).