SKŁADNIKI
miazga kakaowa,
substancja słodząca: erytrytol E 968, tłuszcz kakaowy,
migdały (13 %)
OPIS
Masa
kakaowa minimum 60 %. Zawiera substancję słodzącą. Zawiera naturalnie
występujące cukry.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna 1842 kJ/447 kcal
Tłuszcz: 43 g
w
tym kwasy nasycone: 24 g
Węglowodany: 39 g
w tym cukry: 1,0
g
poliole: 35 g
Błonnik: 7,0 g
Białko: 7,3 g
Sól: 0,02 g
UWAGA
Nadmierne spożycie
może mieć efekt przeczyszczający.
INFORMACJA
ALERGENNA
Może zawierać zboża
zawierające gluten, orzeszki ziemne i inne orzechy, soję, mleko (łącznie z
laktozą)
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Nie ma
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Adaka sp. z o.o., północna 15-19, 54-105 wrocław
- Kraj producenta
- Polska
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)