- owocowo- laskowe smaki
- delikatna
- kakao Criollo i Trinitario
Delikatna w smaku czekolada z miasta Waslala w Nikaragui to nuty suszonych owoców i orzechy laskowe.
Czekolada gorzka 75% oferuje nam zaskakujące i smaczne smaki suszonych owoców w ustach. Te aromaty pochodzą z odmian kakao Criollo i Trinitario.
SKŁADNIKI
Pasta kakaowa * (66%) - Nikaragua, cukier trzcinowy *, tłuszcz kakaowe *. Masa kakaowa minimum 75%. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2457 kJ / 593 kcal
Tłuszcz: 45,1 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 27 g;
Węglowodany: 32,4 g;
w tym cukry: 24,4 g;
Błonnik: 9,7
Białko: 9,5 g;
Sól: 0, g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy, mleko(łącznie z laktozą) oraz zboża zawierające gluten.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu (18-20 st. C).
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Scop cafe michel, louis de broglie 5, 33600 pessac
- Kraj producenta
- Francja
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)