SKŁADNIKI
ocet jabłkowy*
100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczny ocet
jabłkowy otrzymywany z najwyższej jakości jabłek w tradycyjnym procesie
produkcji. Stosowany jest jako dodatek do potraw oraz naturalny
konserwant.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 35 kJ/8 kcal
Tłuszcz: <0,02 g
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone: <0,01 g
Węglowodany: 1,99 g
w tym
cukry: 0,44 g
Błonnik: 0,03 g
Białko: 0 g
Sól: 0,03 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po
otwarciu przechowywać w temperaturze 4 st. C
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Mirosław angielczyk dary natury, koryciny 73, 17-315 grodzisk
- Kraj producenta
- Polska
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)