SKŁADNIKI
Ocet cydrowy z
jabłek ekologicznych 5%
OPIS
Nasz ocet
cydrowy powstał z w pełni dojrzałego cydru, a następnie leżakował w
beczkach dzięki czemu nabrał wyrazistego smaku i koloru. Produkt nie jest
filtrowany, dzięki czemu pozostawiliśmy to co w occie najlepsze. Ocet cydrowy
przyczynia się do zwiększania wchłaniania ważnych dla organizmu składników
mineralnych zawartych w pożywieniu, poprawia trawienie, obniża poziom złego
cholesterolu, pomaga w infekcjach gardła, w walce ze zgagą, problemami
jelitowymi i zaparciami. Regularne picie octu cydrowego to również świetny
sposób na detoksykację organizmu a stosowany zarówno z wewnątrz jak i od
zewnątrz pomaga równoważyć poziom pH skóry, przez co jest doskonałym środkiem w
leczeniu schorzeń dermatologicznych.
UWAGA
Przed spożyciem
wstrząsnąć.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 13 kJ / 3kcal
Tłuszcz: 0
g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0
g
Węglowodany: 0,8g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0
g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po
otwarciu przechowywać w temp. 4 st. C.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Żywność ekologiczna bio food sp. z o.o. zakład produkcyjny ciechocin, ciechocin 32, 87-408 ciechocin
- Kraj producenta
- Polska
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)