SKŁADNIKI
Ocet z jabłek
ekologicnych 5%
OPIS
Ocet jabłkowy jest
produktem znanym od setek lat. Już w starożytnej medycynie doceniano jego
właściwości takie jak: zapobieganie kamieniom pęcherza i infekcjom układu
moczowego, wzmocnienie sytemu immunologicznego, łagodzenie objawów zapalenia
stawów i dny moczanowej, ograniczenie infekcji w obrębie zatok i gardła,
obniżenie wysokiego poziomu cholesterolu, ochrona przed zatruciem pokarmowym,
pobudzenie metabolizmu, wspomaganie trawienia, leczenie zaparć, zapobieganie
zmęczeniu mięśni po ćwiczeniach czy zwalczanie alergii u ludzi i
zwierząt
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 98 kJ / 23,6
kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0
g
Węglowodany: 5,9 g
w tym cukry: 0,42 g
Białko: 0
g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu. Po otwarciu
przechowywać w temp. 4 stopni Celsjusza.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Żywność ekologiczna bio food sp. z o.o. zakład produkcyjny ciechocin, ciechocin 32, 87-408 ciechocin
- Kraj producenta
- Polska
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)