Click for more products.
No produts were found.

IZOLAT BIAŁKA SERWATKOWEGO O SMAKU CZEKOLADOWYM BEZGLUTENOWY BIO 400 g - PURASANA

Reference:
BP_19257
EAN13:
5400706617710
Brand:
Love0
Add to wishlist
Description

SKŁADNIKI
izolat białka serwatkowego w proszku (z mleka)*, cukier z kwiatów palmy kokosowej*, kakao w proszku*, naturalny aromat (czekolada), substancja zagęszczająca: guma guar*, sól himalajska (* certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Białko serwatkowe jest idealne jako dodatek do shake proteinowego, do płatków śniadaniowych, jogurtu, pieczywa lub ciasta.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1653 kJ / 388 kcal
Tłuszcz: 5,0 g
w tym kwasy nasycone: 4,0 g
Węglowodany: 13 g
w tym cukry: 10 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 72 g
Sól: 0,2 g
alanina: 3,29 g
arginina: 1,56 g
kwas asparaginowy: 7,10 g
kwas glutaminowy: 11,52 g
glicyna: 1,18 g
histydyna: 1,25 g
hydroksyprolina: 0,04 g
cysteina: 1,47 g
izoleucyna: 4,02 g
leucyna: 6,88 g
lizyna: 6,0 g
metionina: 1,42 g
fenyloalanina: 2,05 g
prolina: 3,98 g 
seryna: 3,30 g
treonina: 4,58 g
tyrozyna: 2,05 g
walina: 3,76 g

SPOSOB PRZYGOTOWANIA
1,5 miarki proszku (25 g) dodać do 300-350 ml mleka, napoju sojowego albo ryżowego i wymieszać.   

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarcu przechowywać w suchym miejscu w szczelnie zamkniętym pojemniku.

Read more
Product Details
BP_19257

Data sheet

Certyfikat bio
Jest
Producent - nazwa i adres
Purasana nv, heulestraat 104, 8560 gullegem
Kraj producenta
Belgia
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (deklaracja)
Bez glutenu (deklaracja)

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in