IZOLAT BIAŁKA SERWATKOWEGO BEZGLUTENOWY BIO 400 g - PURASANA

You may also like
Description

SKŁADNIKI
izolat białka serwatkowego w proszku (z mleka)* (* certyfikowany składnik ekologiczny). 

OPIS
Białko serwatkowe jest idealne jako dodatek do shake proteinowego, do płatków śniadaniowych, jogurtu, pieczywa lub ciasta. 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1750 kJ / 418 kcal
Tłuszcz: 5,5 g
w tym kwasy nasycone: 4,2  g
Węglowodany: 1,0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 0 g
Białko:  87,3 g
Sól: 0,03 g
alanina: 4,11 g
arginina: 1,95 g
kwas asparaginowy: 8,88 g
kwas glutaminowy: 14,4 g
glicyna: 1,48 g
histydyna: 1,56 g
hydroksyprolina: 0,05 g
cysteina: 1,84 g
izoleucyna: 5,02 g
leucyna: 8,6 g
lizyna: 7,5 g
metionina: 1,77 g
fenyloalanina: 2,56 g
prolina: 4,97 g 
seryna:   4,12 g
treonina: 5,72 g
tyrozyna: 2,56 g
walina: 4,7 g

SPOSOB PRZYGOTOWANIA
1,5 miarki proszku (25 g) dodać do 300-350 ml mleka, napoju sojowego albo ryżowego i wymieszać.   

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarcu przechowywać w suchym miejscu w szczelnie zamkniętym pojemniku.



Read moreShow less
Product Details
BP_19258

Data sheet

Certyfikat bio
Jest
Producent - nazwa i adres
Purasana nv, heulestraat 104, 8560 gullegem
Kraj producenta
Belgia
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (deklaracja)
Bez glutenu (deklaracja)
Reviews
No comments

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No products were found.

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in