IZOLAT BIAŁKA SERWATKOWEGO O SMAKU CZEKOLADOWYM BEZGLUTENOWY BIO 400 g - PURASANA

You may also like
Opis

SKŁADNIKI
izolat białka serwatkowego w proszku (z mleka)*, cukier z kwiatów palmy kokosowej*, kakao w proszku*, naturalny aromat (czekolada), substancja zagęszczająca: guma guar*, sól himalajska (* certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Białko serwatkowe jest idealne jako dodatek do shake proteinowego, do płatków śniadaniowych, jogurtu, pieczywa lub ciasta.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1653 kJ / 388 kcal
Tłuszcz: 5,0 g
w tym kwasy nasycone: 4,0 g
Węglowodany: 13 g
w tym cukry: 10 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 72 g
Sól: 0,2 g
alanina: 3,29 g
arginina: 1,56 g
kwas asparaginowy: 7,10 g
kwas glutaminowy: 11,52 g
glicyna: 1,18 g
histydyna: 1,25 g
hydroksyprolina: 0,04 g
cysteina: 1,47 g
izoleucyna: 4,02 g
leucyna: 6,88 g
lizyna: 6,0 g
metionina: 1,42 g
fenyloalanina: 2,05 g
prolina: 3,98 g 
seryna: 3,30 g
treonina: 4,58 g
tyrozyna: 2,05 g
walina: 3,76 g

SPOSOB PRZYGOTOWANIA
1,5 miarki proszku (25 g) dodać do 300-350 ml mleka, napoju sojowego albo ryżowego i wymieszać.   

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarcu przechowywać w suchym miejscu w szczelnie zamkniętym pojemniku.

Dowiedz się więcejShow less
Szczegóły produktu
BP_19257

Opis

Certyfikat bio
Jest
Producent - nazwa i adres
Purasana nv, heulestraat 104, 8560 gullegem
Kraj producenta
Belgia
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (deklaracja)
Bez glutenu (deklaracja)
Opinie
Brak komentarzy

Menu

Udostępnij

Kod QR

Ustawienia

Kliknij po więcej produktów.
No products were found.

Utwórz darmowe konto aby zapisać w ulubionych.

Zarejestruj

Utwórz darmowe konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zarejestruj