MISO HATCHO (NA BAZIE SOI) BIO 300 g - LIMA

You may also like
Description

SKŁADNIKI
Soja*64%, woda, sól morska 11%, mąka z prażonego jęczmienia* 0,8%, Koji (Aspergillus oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej soi. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Doceniane za kulinarne walory oraz korzystny wpływ na zdrowie. Długość fermentacji soi - minimum 1 rok.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 854 kJ (204 kcal)
Białko - 23,6 g
Węglowodany - 5,4 g; w tym cukier: 2 g
Tłuszcz - 9,8 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 1,6 g
Błonnik - 8,2 g
Sód - 4 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt zawiera gluten, jęczmień, soję.

 

Read moreShow less
Product Details
BP_4925

Data sheet

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Jest
Wegański
Tak
Producent - nazwa i adres
Lima n.v., groendreef 101, 9880 aalter
Kraj producenta
Belgia
Reviews
No comments

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No products were found.

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in