You may also like
Opis

SKŁADNIKI
Soja*64%, woda, sól morska 11%, mąka z prażonego jęczmienia* 0,8%, Koji (Aspergillus oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej soi. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Doceniane za kulinarne walory oraz korzystny wpływ na zdrowie. Długość fermentacji soi - minimum 1 rok.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 854 kJ (204 kcal)
Białko - 23,6 g
Węglowodany - 5,4 g; w tym cukier: 2 g
Tłuszcz - 9,8 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 1,6 g
Błonnik - 8,2 g
Sód - 4 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt zawiera gluten, jęczmień, soję.

 

Dowiedz się więcejShow less
Szczegóły produktu
BP_4925
Opinie
Brak komentarzy

Menu

Udostępnij

Kod QR

Ustawienia

Kliknij po więcej produktów.
No products were found.

Utwórz darmowe konto aby zapisać w ulubionych.

Zarejestruj

Utwórz darmowe konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zarejestruj