MISO (PASTA Z SOI I RYŻU) BEZGLUTENOWE BIO 200 g - DANIVAL

You may also like
Description

SKŁADNIKI
soja*, ryż okrągły* (41,5 %), nierafinowana sól morska, woda, Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Produkt roślinny fermentowany przez 6 miesięcy. Produkt pasteryzowany. Doskonały jako zamiennik soli do sosów, zup i bulionów.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 605 kJ /145 kcal
Tłuszcz - 6,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,0 g
Węglowodany - 9,0 g
w tym cukry - 3,0 g
Błonnik - 3,4 g
Białko - 9,7 g
Sól - 8,3 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 6 miesięcy.

Read moreShow less
Product Details
BP_19664

Data sheet

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Jest
Wegański
Tak
Producent - nazwa i adres
Danival, le moulin d'andiran , 47170 andiran
Kraj producenta
Francja
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (deklaracja)
Bez glutenu (deklaracja)
Reviews
No comments

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No products were found.

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in