Makaron z ciecierzycy to ciekawy dodatek do dań mięsnych. Jest bezglutenowy.
SKŁADNIKI
Mąka z ciecierzycy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1517 kJ / 360 kcal
Tłuszcz: 5,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 50 g
w tym cukry: 3,9 g
Błonnik: 14 g
Białko: 20 g
Sól: <0,01 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gotować przez ok. 9 min.
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać soję.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BP_9619
Data sheet
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Alb-gold teigwaren gmbh, postfach 1138, 72814 trochtelfingen
- Kraj producenta
- Niemcy
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (deklaracja)
- Bez glutenu (deklaracja)