SKŁADNIKI
ciecierzyca* (51%),
kukurydza*(49%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Makaron
bezglutenowy.
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
Wrzucić do wrzącej, osolonej wody, gotować 7 - 9
minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1508 kJ / 357 kcal
Tłuszcz: 3,2 g;
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g;
Węglowodany: 64,2 g;
w tym
cukry: 1,8 g;
Białko: 14,2 g;
Sól: 0,02 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym
miejscu.
BP_2800
Data sheet
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Do-it consumer products bv, hermesweg 7, 3771 nd barneveld
- Kraj producenta
- Holandia
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (deklaracja)
- Bez glutenu (deklaracja)