- owoc kopru włoskiego może być stosowany w zaburzeniach trawiennych, kolkach, wzdęciach
Ekologiczna herbatka z owoców kopru włoskiego.
Do produkcji zostały użyte rośliny zebrane ręcznie ze stanu naturalnego w specjalnej certyfikowanej strefie czystej ekologicznie lub zostały wyprodukowane w gospodarstwach ekologicznych.
Według literatury zielarskiej owoc kopru włoskiego może być stosowany w zaburzeniach trawiennych, kolkach, wzdęciach, działa korzystnie na górne drogi oddechowe
Polecany jest w diecie św. Hildegardy.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.
ZALECANE SPOŻYCIE
Pić 1-2 razy dziennie.
SKŁADNIKI
koper włoski owoc* (100%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.