SKŁADNIKI
POKI JABŁKOWE:
przecier z jabłek*
POKI JABŁKOWO-BANANOWE: przecier z jabłek*(85%), przecier
z bananów*(15%)
POKI JABŁKOWO-TRUSKAWKOWE: przecier z jabłek*(84,6%),
truskawki*(15,4%)
POKI JABŁKO-MANGO: przecier z jabłek*(83%), przecier z
mango*(17%)
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Danival z myślą
a wszystkich swoich klientach stworzył mega opakowanie POKÓW zawierające aż 4
rodzaje przecierów, przez co każdy członek rodziny, może znaleźć swój ulubiony
smak.
2 POKI JABŁKOWE
2 POKI JABŁKOWO-BANANOWE
2 POKI
JABŁKOWO-TRUSKAWKOWE
2 POKI JABŁKO-MANGO
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
POKI JABŁKOWE
Wartość energetyczna - 265 kJ / 63
kcal
Tłuszcz - 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany
- 13,8 g
w tym cukry - 10,4 g
Błonnik- 2,4 g
Białko - 0,3 g
Sól -
<0,1 g
POKI JABŁKOWO-BANANOWE
Wartość energetyczna
- 279 kJ / 66 kcal
Tłuszcz - 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0
g
Węglowodany - 14,5 g
w tym cukry - 11,2 g
Błonnik- 2,2 g
Białko -
0,4 g
Sól - <0,1 g
POKI JABŁKOWO-TRUSKAWKOWE:
Wartość
energetyczna - 244 kJ / 58 kcal
Tłuszcz - 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe
nasycone - 0 g
Węglowodany - 12,5 g
w tym cukry - 9,6 g
Błonnik- 2,3
g
Białko - 0,3 g
Sól - <0,1 g
POKI JABŁKO-MANGO
Wartość energetyczna - 267
kJ / 63 kcal
Tłuszcz - 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0
g
Węglowodany - 13,9 g
w tym cukry - 11,0 g
Błonnik- 2,4 g
Białko -
0,3 g
Sól - <0,1 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3
dni.