POKI - PRZECIER OWOCOWY MIX 100% OWOCÓW BEZ DODATKU CUKRÓW BIO 8x90 g - DANIVAL

You may also like
Description

SKŁADNIKI
POKI JABŁKOWE: przecier z jabłek*
POKI JABŁKOWO-BANANOWE: przecier z jabłek*(85%), przecier z bananów*(15%)
POKI JABŁKOWO-TRUSKAWKOWE: przecier z jabłek*(84,6%), truskawki*(15,4%)
POKI JABŁKO-MANGO: przecier z jabłek*(83%), przecier z mango*(17%)
(*certyfikowany składnik ekologiczny)

 OPIS
Danival z myślą a wszystkich swoich klientach stworzył mega opakowanie POKÓW zawierające aż 4 rodzaje przecierów, przez co każdy członek rodziny, może znaleźć swój ulubiony smak.
2 POKI JABŁKOWE
2 POKI JABŁKOWO-BANANOWE
2 POKI JABŁKOWO-TRUSKAWKOWE
2 POKI JABŁKO-MANGO

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
POKI JABŁKOWE
Wartość energetyczna - 265 kJ / 63 kcal
Tłuszcz - 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 13,8 g
w tym cukry - 10,4 g
Błonnik- 2,4 g
Białko - 0,3 g
Sól - <0,1 g

POKI JABŁKOWO-BANANOWE
Wartość energetyczna - 279 kJ / 66 kcal
Tłuszcz - 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 14,5 g
w tym cukry - 11,2 g
Błonnik- 2,2 g
Białko - 0,4 g
Sól - <0,1 g

POKI JABŁKOWO-TRUSKAWKOWE:
Wartość energetyczna - 244 kJ / 58 kcal
Tłuszcz - 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 12,5 g
w tym cukry - 9,6 g
Błonnik- 2,3 g
Białko - 0,3 g
Sól - <0,1 g

POKI JABŁKO-MANGO
Wartość energetyczna - 267 kJ / 63 kcal
Tłuszcz - 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 13,9 g
w tym cukry - 11,0 g
Błonnik- 2,4 g
Białko - 0,3 g
Sól - <0,1 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.

Read moreShow less
Product Details
BP_6461

Data sheet

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Jest
Wegański
Tak
Producent - nazwa i adres
Danival, le moulin d'andiran , 47170 andiran
Kraj producenta
Francja
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (w składnikach)
Reviews
No comments

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No products were found.

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in