You may also like
Opis

SKŁADNIKI
Ryż*(63%), soja*(23%),woda, sól morska (6,3%), Koji (Aspergillus oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem soi. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już w 1300 roku. Doceniane za kulinarne walory oraz korzystny wpływ na zdrowie. Długość fermentacji ryżu - kilka dni.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g
Wartość energetyczna - 721 kJ /173 kcal
Białko - 7,9 g
Węglowodany - 26,7 g
w tym cukier: 26,7 g
Tłuszcz - 3,8 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 2,5 g
Błonnik - 4,2 g
Sód - 2 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt zawiera soję. Produkt może zawierać gluten.

 

Dowiedz się więcejShow less
Szczegóły produktu
BP_4926
Opinie
Brak komentarzy

Menu

Udostępnij

Kod QR

Ustawienia

Kliknij po więcej produktów.
No products were found.

Utwórz darmowe konto aby zapisać w ulubionych.

Zarejestruj

Utwórz darmowe konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zarejestruj