SKŁADNIKI
surowy cukier trzcinowy*, niskotłuszczowe kakao w proszku(20%)* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Do ciast i ciasteczek, trufli i deserów - z najlepszych składników.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
3-4 łyżeczki fo filiżanki zimnego lub gorącego mleka.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA
Wartość energetyczna 1727 kJ / 408 kcal
Tłuszcz: 2,2g;
w tym kwasy nasycone: 1,4g;
Węglowodany: 89,2g;
w tym cukry: 80g;
Białko: 4,7g;
Sól: 0,01g
WARTOŚĆ ODŻYWCZA NA PORCJĘ ( 7g kakao i 100 ml mleka)
Wartość energetyczna 386 kJ / 92 kcal
Tłuszcz: 3,7g;
w tym kwasy nasycone: 0g;
Węglowodany: 10,9g;
w tym cukry: 0g;
Białko: 3,6g;
Sól: 0g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać wtemperaturze pokojowej.