SKŁADNIKI
semolina z pszenicy
durum* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować wodę z solą.
Wsypać makaron i gotować 7 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1519 kJ / 358 kcal
Tłuszcz: 1,2 g
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 75,0 g
w tym
cukry: 3,3 g
Błonnik: 2,6 g
Białko: 10,5 g
Sól: <
0,01 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BP_14865
Data sheet
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Do-it consumer products bv, hermesweg 7, 3771 nd barneveld
- Kraj producenta
- Holandia