OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY BIO 250 ml - TERRASANA

You may also like
Description

SKŁADNIKI
woda, brązowy ryż *, sól morska*, fermentowane koji* (*ekologiczny składnik)

OPIS
Ocet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników organicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji .

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Użyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek, sosów, gulaszu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 13 kJ / 3 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 0,4 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 0 g
Białko - 0,4 g
Sól - 1,0 g

Read moreShow less
Product Details
BP_5832

Data sheet

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Jest
Wegański
Tak
Producent - nazwa i adres
Terrasana healthfood leimuiden b.v., waaier 10, 2451 leimuiden
Kraj producenta
Holandia
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (w składnikach)
Reviews
No comments

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No products were found.

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in