IMBIR W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWY BIO 50 g – DOTI

You may also like
Opis

SKŁADNIKI
kandyzowany imbir* 50%, czekolada gorzka* 49% (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyna sojowa*), substancja glazurująca: guma arabska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Czekolada: masa kakaowa minimum 70,4%. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1773 kJ/ 424 kcal
Tłuszcz: 19 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g;
Węglowodany: 55 g;
w tym cukry: 49 g;
Błonnik: 8,1 g
Białko:  4,6 g;
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy nerkowca i migdały.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dowiedz się więcejShow less
Szczegóły produktu
BP_16434

Opis

Wegetariański
Tak
Wegański
Tak
Producent - nazwa i adres
Doti spÓłka jawna manufaktura, d.m. mroczkowscy, smolec, starowiejska 39, 55-080 kąty wrocław
Kraj producenta
Polska
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (deklaracja)
Bez glutenu (deklaracja)
Opinie
Brak komentarzy

Menu

Udostępnij

Kod QR

Ustawienia

Kliknij po więcej produktów.
No products were found.

Utwórz darmowe konto aby zapisać w ulubionych.

Zarejestruj

Utwórz darmowe konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zarejestruj