IMBIR W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWY BIO 50 g – DOTI

You may also like
Description

SKŁADNIKI
kandyzowany imbir* 50%, czekolada gorzka* 49% (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyna sojowa*), substancja glazurująca: guma arabska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Czekolada: masa kakaowa minimum 70,4%. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1773 kJ/ 424 kcal
Tłuszcz: 19 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g;
Węglowodany: 55 g;
w tym cukry: 49 g;
Błonnik: 8,1 g
Białko:  4,6 g;
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy nerkowca i migdały.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Read moreShow less
Product Details
BP_16434

Data sheet

Wegetariański
Tak
Wegański
Tak
Producent - nazwa i adres
Doti spÓłka jawna manufaktura, d.m. mroczkowscy, smolec, starowiejska 39, 55-080 kąty wrocław
Kraj producenta
Polska
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (deklaracja)
Bez glutenu (deklaracja)
Reviews
No comments

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No products were found.

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in