You may also like
Opis

SKŁADNIKI

agar agar bio 100%* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

 

OPIS

Agar agar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów.

Zastosowanie: do zagęszczania sosów, dżemów. Do przygotowania ciast, kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej.

Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

wartość energetyczna: 775 kJ / 191 kcal

tłuszcz: 0,3 g

w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,3 g

węglowodany: 10 g

w tym cukry: 0,5 g

błonnik: 70 g

białko: 2 g

sól < 3,13 g

Dowiedz się więcejShow less
Szczegóły produktu
BP_7038

Opis

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Jest
Wegański
Tak
Producent - nazwa i adres
Rapunzel naturkost gmbh, rapunzelstrabe 1, d-87764 legau
Kraj producenta
Niemcy
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (w składnikach)
Opinie
Brak komentarzy

Menu

Udostępnij

Kod QR

Ustawienia

Kliknij po więcej produktów.
No products were found.

Utwórz darmowe konto aby zapisać w ulubionych.

Zarejestruj

Utwórz darmowe konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zarejestruj