You may also like
Opis

SKŁADNIKI
Woda, soja*, pszenica*, sól morska, koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest  to wynik fermentacji pszenicy. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania , najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos nie utracil charakterystycznego aromatu. Shoyu doskonale komponuje się z piklami , w potrawach z woka, z ryżem, makaronem, sushi, sashimi i duszonymi warzywami.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 246 kJ / 59 kcal
Tłuszcz - 0,10 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe - 0 g
Węglowodany - 4,90 g
w tym cukry - 0 g
Białko - 9,00 g
Sól - 14 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt zawiera gluten, soję.

Dowiedz się więcejShow less
Szczegóły produktu
BP_4085

Opis

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Jest
Wegański
Tak
Producent - nazwa i adres
Lima n.v., groendreef 101, 9880 aalter
Kraj producenta
Belgia
Opinie
Brak komentarzy

Menu

Udostępnij

Kod QR

Ustawienia

Kliknij po więcej produktów.
No products were found.

Utwórz darmowe konto aby zapisać w ulubionych.

Zarejestruj

Utwórz darmowe konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zarejestruj