SKŁADNIKI
woda, nasiona
soi*, sól morska, solone shochu* (woda, ryż*, sól, fermentowane
koji), fermentowane koji (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Sos otrzymany
w wyniku tradycyjnej japońskiej fermentacji przez 9 miesięcy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 315 kJ/74 kcal
Tłuszcz
- 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,0 g
Węglowodany
- 8,3 g
w tym cukry - 0,0 g
Błonnik - 0,0 g
Białko
- 9,8 g
Sól - 14,5 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, cienym
miejscu.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Terrasana healthfood leimuiden b.v., waaier 10, 2451 leimuiden
- Kraj producenta
- Holandia
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (deklaracja)
- Bez glutenu (deklaracja)