Przecier jabłkowy otrzymany z przetwarzania zdrowych i wybranych owoców, pozbawiony części niejadalnych, dodany z puree z marchwi i dyni.
SKŁADNIKI
jabłko* (80%), marchew* (10%), dynia* (10%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Przecier jabłkowy otrzymany z przetwarzania zdrowych i wybranych owoców, pozbawiony części niejadalnych, dodany z puree z marchwi i dyni.
Pakowanie w opakowaniach typu "doypack", zamykane za pomocą standardowej pomarańczowej zakrętki po stabilizacji obróbki cieplnej.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Nie pozostawiać dzieci z korkiem bez opieki.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 229 kJ/54 kcal
Tłuszcz: 0,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,02 g
Węglowodany: 11,5 g
w tym cukry: 1,8 g
Białko (g): 0,6 g
Sól (g): <0,02 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Natura nuova s.p.a. consortile - societa' agricola, via vecchia albergone 19, 48012 bagnacavllo
- Kraj producenta
- Włochy
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)