SKŁADNIKI
ekologiczne
płatki jaglane 100%.
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
gotować w proporcji 1:2 (1 porcja płatków na 2 porcje
wody lub mleka) na wolnym ogniu około 5 minut, od czasu do czasu
mieszając.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna 1441 kJ/340 kcal
Tłuszcz
1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,8 g
Węglowodany
72 g
w tym cukry 0,9 g
Błonnik 3,2 g
Białko 8,0
g
Sól 0,01 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Produkt może zawierać alergeny: zboża zawierające
gluten.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Gk4 investment sp. z o.o., wojska polskiego 13, 72-320 trzebiat
- Kraj producenta
- Polska
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)