Ekologiczne płatki kukurydziane powstały wyłącznie z pełnego przemiału ziaren kukurydzy. Są bardzo pożywne i jednocześnie lekkostrawne.
Polecamy jako dodatek do mleka, napoju zbożowego lub jogurtu oraz jako samodzielną przekąskę.
SKŁADNIKI
płatki kukurydziane* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1526 kJ / 361 kcal
Tłuszcz - 1,3 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany - 75 g, w tym cukry - 1,2 g
Białko - 7,9 g
Sól - 0,9 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Bio planet s.a., wilkowa wieś 7, 05-084 leszno
- Kraj producenta
- Polska
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)