SKŁADNIKI
semolina* (mąka
z pszenicy durum) (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1516 kJ / 358
kcal
Tłuszcz: 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3
g
Węglowodany: 73 g
w tym cukry: 3,0 g
Błonnik: 3,0
g
Białko: 11,5 g
Sól: < 0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może
zawierać soję.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować wodę (1 L na 100 g makaronu), dodać 10 g soli i
gotować 7 minut.
ZALECANE
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Valdigrano di flavio pagani s.r.l via borsellino, 35/37 25038 rovato (bs) italy