SKŁADNIKI
semolina
z pszenicy durum pełnoziarnista*, woda (*cetyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Makaron z ekologiczne mąki z
pszenicy durum z pełnego przemiału.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1538
kJ/364 kcal
Tłuszcz: 2,4 g
w tym kwasy tłuszczowe
nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 70 g
w tym cukry: 3,1
g
Błonnik: 8 g
Białko: 11,5 g
Sól: < 0,01 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować wodę z solą. Wsypać
makaron i gotować 7 minut.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać
w suchym i chłodnym miejscu.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Do-it consumer products bv, hermesweg 7, 3771 nd barneveld
- Kraj producenta
- Holandia